Nederlands English

Vakantiehuis Portugal

Casa Granjamor - het vakantieverblijf waar elke gast zich thuis voelt!

Casa Granjamor - uw vakantieverblijf in Portugal
Casa Granjamor - uw vakantieverblijf in Portugal

Op deze "groene plek" hebben we Casa Granjamor met liefde gebouwd en ingericht. We wonen er met veel plezier en delen dit graag met u als bezoeker van één van onze vakantieverblijven.

 

Aan het behoud van het "groene" van deze plek werken we actief mee o.a. door het inzetten van zonnepanelen voor de verwarming van het zwembad. Maar ook door respectvol om te gaan met de natuur om ons heen.

 

Omgeving

Casa Granjamor bevindt zich in Mosqueiros, in een idyllische omgeving aan de Portugese Costa da Prata ten noorden van Lissabon. Landelijk en toch vlakbij de kust, gebouwd op een heuvelrug in een klein dorp.Tussen Caldas da Rainha en Saõ Martinho do Porto, op slechts 50 minuten van de luchthaven van Lissabon. Met de natuur, het strand, bijzondere cultuur, een verwarmd zwembad èn sauna binnen handbereik voor een zorgeloze vakantie of een langer verblijf in de winter.

 

Verblijf

Een warm welkom en een goede verzorging tijdens uw verblijf zijn voor ons vanzelfsprekend. U komt werkelijk niets te kort. Door onze jarenlange ervaring met het ontvangen van gasten staan wij garant voor uw heerlijk verblijf in deze prachtige omgeving.

 

Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Neem een kijkje bij onze vakantieverblijven

of mail ons voor meer informatie.

 

Ron Gomes & Senya Grondhuis

 

Terug naar boven